0%
0%
  • User Ratings (0 Votes)
    0

Barney’s Beanery: (West Hollywood) În K.A., majoritatea oamenilor presupun că nimic nu poate dobândi mai bine pe măsură ce îmbătrânesc. Dar cel de-al treilea cel mai vechi restaurant al orașului (situat la 8447 Santa Monica Blvd. lângă La Cienaga Blvd.) este capabil să demonstreze că toți cei de la Hollywood greșesc. De când și-a deschis ușa în urmă cu aproape 90 de ani, uitați-vă la celebrități atrase de Joe-shmoes obișnuiți, care tânjesc la mâncare bună și confortabilă (alegerea dvs. dintre 150 de burgeri diferiți, 65 de chilis și 90 de omlete). comenzi online restaurante În timp ce mulți s-ar putea să fie doar o „scufundări”, un lucru foarte bun, mâncarea și băuturile ieftine fac acest Beanery să sară în fiecare noapte. (Asigură-te doar că-ți aduci I-ul personal. D. – chiar și Johnny Drama a fost cardat aici recent!).

Forty Deuce: (Melrose) Parcarea foarte apreciată vizavi de Paramount Pictures găzduiește această instituție modernă, care a fost transformată într-un lounge retro-cool, care amintește de un adevărat bar clandestin din anii 1920. Scaunele în stilul unui salon, spectacolele burlesque (în ritmul asociat cu o trupă de jazz live) și cocktailurile fine țin mulțimea de la Hollywood fericită și să petreacă până la ora închiderii. Situat la 5574 Melrose Ave. (la Beachwood Dr.).

S-ar putea să-ți fie foame, dar urcă-ți din nou bicicleta pentru o excursie rapidă de jumătate de milă spre sud. În Marina Del Rey, veți căuta o multitudine de restaurante grozave pe plajă; loc pentru începători pentru prânz. Faceți combustibil; veți avea nevoie de el pentru următorul element al călătoriei. După Marina Del Rey, calea devine mult mai puțin costisitoare populată, având în vedere că se scufundă prin Playa Del Rey și Redondo Beach. Veți trece chiar și pe lângă o rafinărie de petrol care funcționează, care pare a fi ceva prin Mad Fatmus. Și vei călători direct sub avioanele LAX. Fii cu ochii pe cel mai mare avion bancar din lume care aterizează aici, A380.

Bineînțeles că Hollywood va fi întotdeauna următorul nostru loc. Basmul nu este, de fapt, un oraș de beteală a fost conceptualizat și născut aici. Flawed a cunoscut un declin la sfârșitul anilor 90 este de fapt important pentru a se reinventa acum cu noi cluburi și restaurante care ademenesc celebrități și turiști deopotrivă. Complexul de divertisment de la Hollywood și Highland și teatrul chinez Grauman’s sunt câteva din aceste scene de zi care atrag continuu oamenii în zonă.

Ei bine, puteți căuta anunțuri clasificate, licitații, spectacol și spuneți. S-ar putea să-ți dorești asta: poate fi visul actorului să continue audiție epuizantă după audiție sau să-l aterizeze pe agentul vedetă care își duce strâmtoarea în următorul blockbuster al lui Spielberg? Pentru oricine este serios în privința vânzării mașinii tale second hand și unic rapid multă bătaie de cap, timpul și banii cheltuiți – ei bine, de ce un individ alege zarva nesfârșită de „audiții” cu vânzători abia interesați, câțiva ar putea fi duși la greu în organizație de cumpărători de top?
Ce zici de un timp de calitate cu iubitul tău? O plimbare pe plajă sau o plimbare cu bicicleta pe debarcaderul Santa Monica, care oferă covoare, pentru a vă elibera după o zi lungă de vizitare a obiectivelor turistice. Există, de asemenea, plimbări de distracție și, când se adaugă plimbare, veți ajunge pe plaja din Veneția, unde magicienii, artiștii stradali și halterofilii concurează pentru atenția dumneavoastră. Pentru mama folosește cumpărăturile disponibile la 3rd workout street Promenade din Santa Monica.|